Zien: Douwe Bob gaat helemaal bloot het ijskoude water in, ‘wéér niet schaatsen’

Zien: Douwe Bob gaat helemaal bloot het ijskoude water in, ‘wéér niet schaatsen’

Zien: <em>Douwe Bob</em> gaat helemaal bloot het ijskoude water in, ‘wéér niet schaatsen’ Emotionele Douwe Bob doorbreekt stilte na afkickproces: 'Begin van een nieuw hoofdstuk' Douwe Bob is nogal teleurgesteld dat hij weer niet kan schaatsen, maar hij heeft een bijzondere manier gevonden om toch van het ijs te genieten. Op Instagram plaatst de zanger een video waarin hij laat zien dat hij helemaal naakt het ijskoude water in duikt… Nieuwe single“Wéér niet schaatsen.. dan maar...”, zegt de zanger bij de post. Ook laat Douwe Bob weten dat hij donderdagavond weer met de ‘billen bloot’ gaat, dan brengt hij namelijk zijn nieuwe single Nothing To Lose ten gehore bij Renze. “Wat een prachtige dag voor een nieuwe single!” Bekijk de video van Douwe Bob hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ????? ??? (@douwebob) Douwe Bob boos om leugens over vechtpartij bij de AH: "Die kerel is dik in de 20" (video) Bekijk deze video » Heeft Douwe Bob naast alcoholverslaving ook een drugsprobleem? (Shownieuws) Bekijk deze video » Fans Douwe Bob verheerlijken zijn performance als De Magiër (video) Bekijk deze video »
Thursday 11 January om 10:22

Emotionele Douwe Bob doorbreekt stilte na afkickproces: 'Begin van een nieuw hoofdstuk'

Douwe Bob is nogal teleurgesteld dat hij weer niet kan schaatsen, maar hij heeft een bijzondere manier gevonden om toch van het ijs te genieten. Op Instagram plaatst de zanger een video waarin hij laat zien dat hij helemaal naakt het ijskoude water in duikt…

Nieuwe single
“Wéér niet schaatsen.. dan maar...”, zegt de zanger bij de post. Ook laat Douwe Bob weten dat hij donderdagavond weer met de ‘billen bloot’ gaat, dan brengt hij namelijk zijn nieuwe single Nothing To Lose ten gehore bij Renze. “Wat een prachtige dag voor een nieuwe single!”

Bekijk de video van Douwe Bob hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's