Emotionele Douwe Bob doorbreekt stilte na afkickproces: 'Begin van een nieuw hoofdstuk'

Emotionele Douwe Bob doorbreekt stilte na afkickproces: 'Begin van een nieuw hoofdstuk'

Woensdag 13 december 2023 om 17:14

Sinds eind november verblijft Douwe Bob in het buitenland voor zijn afkickproces, zo meldt zijn management aan Shownieuws. Op dinsdagochtend heeft de zanger, die worstelt met een alcoholverslaving, voor het eerst van zich laten horen op Instagram.

Tekst gaat verder onder de video.

Emotionele <em>Douwe Bob</em> doorbreekt stilte na <em>afkickproces</em>: 'Begin van een nieuw hoofdstuk' Sinds eind november verblijft Douwe Bob in het buitenland voor zijn afkickproces, zo meldt zijn management aan Shownieuws. Op dinsdagochtend heeft de zanger, die worstelt met een alcoholverslaving, voor het eerst van zich laten horen op Instagram. Tekst gaat verder onder de video. 'Nieuw hoofdstuk''Ik vier vandaag het begin van een nieuw hoofdstuk,' schrijft de zanger bij een foto van zichzelf. Het is niet bekend in welk land Douwe zich bevindt, maar op de foto zijn Tibetaanse gebedsvlaggetjes te zien. Vorige maand liet Douwe Bob Posthuma, zoals de zanger voluit heet, weten dat hij zich een maand lang laat behandelen. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Numidia en Douwe Bob dankbaar voor duet met Marco Bakker: 'Legende' (video) Bekijk deze video » Zien: 'dronken Douwe Bob misdraagt zich in Abcoude' (video) Bekijk deze video » Douwe Bob boos om leugens over vechtpartij bij de AH: "Die kerel is dik in de 20" (video) Bekijk deze video »
TV :

'Nieuw hoofdstuk'
'Ik vier vandaag het begin van een nieuw hoofdstuk,' schrijft de zanger bij een foto van zichzelf. Het is niet bekend in welk land Douwe zich bevindt, maar op de foto zijn Tibetaanse gebedsvlaggetjes te zien. Vorige maand liet Douwe Bob Posthuma, zoals de zanger voluit heet, weten dat hij zich een maand lang laat behandelen.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's