RTL Boulevard: Max van den Burg gaat viraal met imitaties Winter Vol Liefde (video)

RTL Boulevard: Max van den Burg gaat viraal met imitaties Winter Vol Liefde (video)

Donderdag 11 januari om 20:01

<em>RTL Boulevard</em>: Max van den Burg gaat viraal met imitaties <em>Winter Vol Liefde</em> (video) De ene na de andere paradijsvogel kwam afgelopen zomer voorbij in B&B Vol Liefde. En ook nu in Winter Vol Liefde zijn de deelnemers hét gesprek bij de koffieautomaat. De schaterlach van Joshua, of het saaie, trage praten van Saul vallen ook cabaretier Max van den Burg op. Zijn imitaties van deze ietwat gekke typetjes gaan weer viral. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Joshua over Winter Vol Liefde-avontuur: 'Zag harde woorden Benjamin pas op tv' (video) Bekijk deze video » Guido heeft in Winter Vol Liefde gezoend met Esmeralda én Marja: "Eigenlijk weet ik het wel" Bekijk deze video » Benjamin in Winter Vol Liefde over zoenen met Michiel: "Nee, nee, gaan we niet doen" Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Max van den Burg gaat viraal met imitaties Winter Vol Liefde (video)

De ene na de andere paradijsvogel kwam afgelopen zomer voorbij in B&B Vol Liefde. En ook nu in Winter Vol Liefde zijn de deelnemers hét gesprek bij de koffieautomaat. De schaterlach van Joshua, of het saaie, trage praten van Saul vallen ook cabaretier Max van den Burg op. Zijn imitaties van deze ietwat gekke typetjes gaan weer viral.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's