Jan Joost van Gangelen over interviews met aanvoerders: 'Een hoop vervelende' (video)

Jan Joost van Gangelen over interviews met aanvoerders: 'Een hoop vervelende' (video)

Friday 12 January om 16:01

<em>Jan Joost van Gangelen</em> over interviews met aanvoerders: 'Een hoop vervelende' (video) Hélène Hendriks vroeg donderdagavond in De Oranjewinter aan ESPN-presentator Jan Joost van Gangelen naar zijn favoriete moment dat hij heeft meegemaakt rondom een voetbalwedstrijd en wie zijn favoriete aanvoerder is om te interviewen. De presentator komt met een duidelijk antwoord. 'We hebben een hoop vervelende gehad, maar Bram van Polen is altijd goed.' De Oranjewinter is elke werkdag rond 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. In De Oranjewinter zijn Rutger Castricum, Gerard Joling en Jack van Gelder het eens over Ernst Kuipers Bekijk deze video » De Oranjewinter: Noa Vahle geniet van Bouke, die 'Are You Lonesome Tonight' zingt Bekijk deze video » Docu Lutsharel Geertruida op streamingsdienst Feyenoord: 'Goed van hem' (De Oranjewinter) Bekijk deze video »
TV :

Hélène Hendriks vroeg donderdagavond in De Oranjewinter aan ESPN-presentator Jan Joost van Gangelen naar zijn favoriete moment dat hij heeft meegemaakt rondom een voetbalwedstrijd en wie zijn favoriete aanvoerder is om te interviewen. De presentator komt met een duidelijk antwoord. 'We hebben een hoop vervelende gehad, maar Bram van Polen is altijd goed.'

De Oranjewinter is elke werkdag rond 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's