Stars On Stage: staande ovatie voor Emma Heesters met Don’t Cry For Me Argentina (video)

Stars On Stage: staande ovatie voor Emma Heesters met Don’t Cry For Me Argentina (video)

Zaterdag 13 januari om 08:08

Hieronder zie je een fragment van Stars On Stage van vrijdag 12 januari. Je kan de hele uitzending van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv.

Emma Heesters heeft vrijdag de maximale score behaald in Stars On Stage met haar vertolking van Don't Cry For Me Argentina uit de musical Evita. Bekijk het optreden hieronder.

<em>Stars On Stage</em>: staande ovatie voor Emma Heesters met <em>Don’t Cry For Me Argentina</em> (video) Hieronder zie je een fragment van Stars On Stage van vrijdag 12 januari. Je kan de hele uitzending van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv. Emma Heesters heeft vrijdag de maximale score behaald in Stars On Stage met haar vertolking van Don't Cry For Me Argentina uit de musical Evita. Bekijk het optreden hieronder. EvitaEmma Heesters speelt vanavond Eva Perón uit de musical Evita, en dat is niet zo makkelijk als het lijkt. Brigitte Heitzer, die zelf de rol van Eva heeft vertolkt in de musical, zit namelijk in het panel en dat legt extra druk op bij Emma. Stars On Stage is vanaf vrijdag 5 januari wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv. Stars On Stage start 5 januari op RTL 4: dit zijn de BN'ers die meedoen (video) Bekijk deze video » Zenuwachtige John de Bever in Stars on Stage: "Alles moet ook nog met Amsterdams accent" Bekijk deze video » De Oranjewinter terug: Hélène Hendriks' outfit op X en John de Bever die lach niet van gezicht kreeg Bekijk deze video »
TV :
Stars On Stage: staande ovatie voor Emma Heesters met Don’t Cry For Me Argentina (video)

Evita
Emma Heesters speelt vanavond Eva Perón uit de musical Evita, en dat is niet zo makkelijk als het lijkt. Brigitte Heitzer, die zelf de rol van Eva heeft vertolkt in de musical, zit namelijk in het panel en dat legt extra druk op bij Emma.

Stars On Stage is vanaf vrijdag 5 januari wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's