LEUK: deze bekende Radio-dj is zwanger, bekijk de beelden

LEUK: deze bekende Radio-dj is zwanger, bekijk de beelden

Maandag 15 januari om 12:57

Babynieuws in radioland. Deze bekende radio-dj is in verwachting van haar eerste kindje. Op Instagram deelt de 32-jarige blondine dat ze in de zomer van 2024 gaat bevallen. Bekijk de Shownieuws-video hieronder.

Lees verder onder de video.

LEUK: deze bekende Radio-dj is <em>zwanger</em>, bekijk de beelden Babynieuws in radioland. Deze bekende radio-dj is in verwachting van haar eerste kindje. Op Instagram deelt de 32-jarige blondine dat ze in de zomer van 2024 gaat bevallen. Bekijk de Shownieuws-video hieronder. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Fien Vermeulen (@fienvermeulen) "Intenser dan verwacht""Dankbaar en trots. Zo op gehoopt, zo ontzettend gewenst & nog zoveel mooier en intenser dan verwacht", schrijft Fien Vermeulen bij een video van haar zwangere buik. "Wat een weg en avontuur. De verhalen komen vast later maar voor nu: ons kleine wonder komt eraan." De zwangerschap is extra bijzonder voor Vermeulen, omdat ze dacht onvruchtbaar te zijn na haar kankerbehandeling. Op 21-jarige leeftijd kreeg de Qmusic-dj de diagnose lymfeklierkanker. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Maxime Meiland in tranen na cancelen deal vanwege smaadaangifte (Shownieuws) Bekijk deze video » Patty Brard over Sylvia Geersen na breuk met Joris: "Ze is weer Bachelorette ready" Bekijk deze video »
Show :

"Intenser dan verwacht"
"Dankbaar en trots. Zo op gehoopt, zo ontzettend gewenst & nog zoveel mooier en intenser dan verwacht", schrijft Fien Vermeulen bij een video van haar zwangere buik. "Wat een weg en avontuur. De verhalen komen vast later maar voor nu: ons kleine wonder komt eraan." De zwangerschap is extra bijzonder voor Vermeulen, omdat ze dacht onvruchtbaar te zijn na haar kankerbehandeling. Op 21-jarige leeftijd kreeg de Qmusic-dj de diagnose lymfeklierkanker.

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's