Leuke beelden: Nederland wint goud bij EK waterpolo in Eindhoven

Leuke beelden: Nederland wint goud bij EK waterpolo in Eindhoven

Leuke beelden: <em>Nederland</em> wint goud bij <em>EK waterpolo</em> in Eindhoven De Oranje-waterpolosters zijn na wereldkampioen nu ook Europees kampioen. Nederland won zaterdag13 januari met 8-7 van Spanje in de finale in Eindhoven. Bekijk fragmenten van de finale in de NOS-video hieronder. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NOS Stories (@nosstories) Tweede goud op rijNa de wereldtitel van afgelopen zomer is dit het tweede goud op rij bij een internationaal kampioenschap voor de ploeg van bondscoach Eva Doudesis. Bekijk beelden van de feestvierende dames hierboven. Bekijk ook Nederland omarmt podcast van Chantal Janzen & Tina de Bruin: "Toppunt van hilariteit" (video) Bekijk deze video » Zien: Frans Bauer pakt groots uit met 50ste verjaardag (video) Bekijk deze video »
Maandag 15 januari om 13:17

De Oranje-waterpolosters zijn na wereldkampioen nu ook Europees kampioen. Nederland won zaterdag13 januari met 8-7 van Spanje in de finale in Eindhoven. Bekijk fragmenten van de finale in de NOS-video hieronder.

Lees verder onder de video.

Tweede goud op rij
Na de wereldtitel van afgelopen zomer is dit het tweede goud op rij bij een internationaal kampioenschap voor de ploeg van bondscoach Eva Doudesis. Bekijk beelden van de feestvierende dames hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's