Big Brother is enorme uitdaging voor Lenie: ‘Heb nog nooit in een huis gewoond’

Big Brother is enorme uitdaging voor Lenie: ‘Heb nog nooit in een huis gewoond’

<em>Big Brother</em> is enorme uitdaging voor Lenie: ‘Heb nog nooit in een huis gewoond’ Maandagavond worden in Big Brother de bewoners weer opgesloten voor een nieuw seizoen, en dat wordt sowieso voor Lenie een zeer grote uitdaging. Niet alleen het feit dat hij 24/7 door camera’s wordt gevolgd wordt spannend, het is ook de eerste keer dat hij in een huis gaat wonen. “Ik ben een woonwagenbewoner, ik heb nog nooit in een huis gewoond. Dat is de hele grote uitdaging voor mij.” Bekijk de beelden van de nieuwe bewoners van Big Brother hieronder. Big Brother is vanaf maandag 15 januari elke werkdag om 20.30 uur te zien en Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van Big Brother terugkijken op Gids.tv, je kunt de bewoners 24/7 volgen via de livestream op Videoland. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Big Brother 2024 (@bigbrothernlbe) Nieuw seizoen Big Brother begint maandag: dit zijn de eerste bewoners Bekijk deze video » Koppel Big Brother winnares Jill en Leroy delen meest memorabele momenten Bekijk deze video »
Maandag 15 januari om 15:20

Maandagavond worden in Big Brother de bewoners weer opgesloten voor een nieuw seizoen, en dat wordt sowieso voor Lenie een zeer grote uitdaging. Niet alleen het feit dat hij 24/7 door camera’s wordt gevolgd wordt spannend, het is ook de eerste keer dat hij in een huis gaat wonen. “Ik ben een woonwagenbewoner, ik heb nog nooit in een huis gewoond. Dat is de hele grote uitdaging voor mij.”

Bekijk de beelden van de nieuwe bewoners van Big Brother hieronder.

Big Brother is vanaf maandag 15 januari elke werkdag om 20.30 uur te zien en Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van Big Brother terugkijken op Gids.tv, je kunt de bewoners 24/7 volgen via de livestream op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's