Maandag in Help, Mijn Man is Klusser: cameraman wordt opgeofferd aan dobberman!

Maandag in Help, Mijn Man is Klusser: cameraman wordt opgeofferd aan dobberman!

Maandag 15 januari om 19:13

Het is tijd voor een nieuw seizoen vol bouwvallen en emotionele verhalen in Help, Mijn Man is Klusser!. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is Sigrid bang dat haar man niet wil meewerken. De vrouw woont al zestien jaar in een bouwval en ze merkt dat haar man door de bomen het bos niet meer ziet. Chris is niet blij als hij ontdekt dat John Williams is gebeld om hem te helpen. Hij pakt zijn spullen en vertrekt. Kan John deze situatie nog redden?

Tekst gaat verder onder video.

Maandag in <em>Help, Mijn Man is Klusser</em>: cameraman wordt opgeofferd aan dobberman! Het is tijd voor een nieuw seizoen vol bouwvallen en emotionele verhalen in Help, Mijn Man is Klusser!. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is Sigrid bang dat haar man niet wil meewerken. De vrouw woont al zestien jaar in een bouwval en ze merkt dat haar man door de bomen het bos niet meer ziet. Chris is niet blij als hij ontdekt dat John Williams is gebeld om hem te helpen. Hij pakt zijn spullen en vertrekt. Kan John deze situatie nog redden? Tekst gaat verder onder video. DobbermanVoordat de heftige situatie tussen Sigrid en Chris kan worden opgelost, moet de cameraman eerst de tour door het huis nog overleven. De hond van de familie is namelijk ook niet blij met de komst van het programma. Bekijk de eerste beelden uit Help, Mijn Man is Klusser! hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Help, Mijn Man is Klusser! is elke maandag om 20:30 te zien op RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Help, Mijn Man is Klusser! terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Help! Mijn man is klusser: chronisch zieke Ruud onmenselijk behandeld? Bekijk deze video » John Williams adviseert Mark een leuke vrouw te gaan zoeken (HMMIK) Bekijk deze video » John Williams over spectaculair seizoen Help, Mijn Man is Klusser!: 'Geloof je niet' (video) Bekijk deze video » Nieuw seizoen HMMIK: John Williams geschokt na vondst poep op de vloer! Bekijk deze video »
TV :
Maandag in Help, Mijn Man is Klusser: cameraman wordt opgeofferd aan dobberman!

Dobberman
Voordat de heftige situatie tussen Sigrid en Chris kan worden opgelost, moet de cameraman eerst de tour door het huis nog overleven. De hond van de familie is namelijk ook niet blij met de komst van het programma.

Bekijk de eerste beelden uit Help, Mijn Man is Klusser! hieronder.

Help, Mijn Man is Klusser! is elke maandag om 20:30 te zien op RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Help, Mijn Man is Klusser! terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's