Lil' Kleine komt met documentaire Jorik: bekijk de eerste beelden

Lil' Kleine komt met documentaire Jorik: bekijk de eerste beelden

<em>Lil' Kleine</em> komt met documentaire <em>Jorik</em>: bekijk de eerste beelden Jorik Scholten, beter bekend als Lil' Kleine, is na zijn arrestatie op verdenking van het mishandelen van zijn ex Jaimie Vaes, een tijdlang gevolgd door filmmakers. De rapper zal deze maand te zien zijn in de driedelige serie Jorik. Vrienden verlorenDe docuserie volgt het leven van de rapper na zijn arrestatie wegens fysieke mishandeling van Jaimie en toont de nasleep van het verlies van zijn carrière, vrienden en het contact met zijn zoon. De driedelige serie Jorik is vanaf 19 januari te zien op Prime Video. Bekijk ook Hereniging Jaimie Vaes en Lil Kleine? Tooske WIL het niet geloven (Shownieuws) Bekijk deze video » Shocking: zijn Lil' Kleine en Jaimie Vaes weer een stel? Bekijk deze video »
Show :
Lil' Kleine komt met documentaire Jorik: bekijk de eerste beelden
Dinsdag 16 januari om 09:53

Jorik Scholten, beter bekend als Lil' Kleine, is na zijn arrestatie op verdenking van het mishandelen van zijn ex Jaimie Vaes, een tijdlang gevolgd door filmmakers. De rapper zal deze maand te zien zijn in de driedelige serie Jorik.

Vrienden verloren
De docuserie volgt het leven van de rapper na zijn arrestatie wegens fysieke mishandeling van Jaimie en toont de nasleep van het verlies van zijn carrière, vrienden en het contact met zijn zoon.

De driedelige serie Jorik is vanaf 19 januari te zien op Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's