Shocking: zijn Lil' Kleine en Jaimie Vaes weer een stel?

Shocking: zijn Lil' Kleine en Jaimie Vaes weer een stel?

Shocking: zijn <em>Lil' Kleine</em> en <em>Jaimie Vaes</em> weer een stel? De geruchten over de verzoening van Lil' Kleine en Jaimie Vaes lijken met de dag toe te nemen. Nu de twee gezamenlijk in het luxe Dubai vertoeven, lijkt een de hereniging van het stel dichterbij dan ooit. Zou het waar zijn? Co-ouderschapJorik post een foto van de kleine en ook Jaimie Vaes is vertrokken naar Dubai. In Amsterdam zijn Lil' Kleine en Jaimie ook vaak samen gespot. "Het lijkt meer dan een co-ouderschap", laat Bart Ettekoven weten. Wagen ze weer een kans, na de 'verschrikkelijke dingen' die zijn gebeurd?, vragen de Shownieuws-deskundigen zich af. Bekijk de Shownieuws-video over Lil' Kleine en Jaimie Vaes hierboven. Bekijk ook Zien: Middelvingers voor Lil' Kleine tijdens gastoptreden Tino Martin Bekijk deze video » ZIEN: Lil Kleine en Jaimie Vaes reageren op ophef rondom relatieperikelen Bekijk deze video »
Show :
Maandag 8 januari om 09:12

De geruchten over de verzoening van Lil' Kleine en Jaimie Vaes lijken met de dag toe te nemen. Nu de twee gezamenlijk in het luxe Dubai vertoeven, lijkt een de hereniging van het stel dichterbij dan ooit. Zou het waar zijn?

Co-ouderschap
Jorik post een foto van de kleine en ook Jaimie Vaes is vertrokken naar Dubai. In Amsterdam zijn Lil' Kleine en Jaimie ook vaak samen gespot. "Het lijkt meer dan een co-ouderschap", laat Bart Ettekoven weten. Wagen ze weer een kans, na de 'verschrikkelijke dingen' die zijn gebeurd?, vragen de Shownieuws-deskundigen zich af.

Bekijk de Shownieuws-video over Lil' Kleine en Jaimie Vaes hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's