Married at First Sight: Malou en Sarath beloven elkaar als eerste koppel eeuwige trouw!

Married at First Sight: Malou en Sarath beloven elkaar als eerste koppel eeuwige trouw!

Dinsdag 16 januari om 21:35

Het nieuwe seizoen van 'Married at First Sight' is officieel begonnen met het huwelijk tussen Malou en Sarath. Het stel ziet elkaar pas voor het eerst bij het altaar en ze lijken al een goede klik te hebben. Bij de binnenkomst van de bruid lopen de emoties gelijk hoog op in de zaal. Zal dit huwelijk veranderen in echte liefde?

Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder

<em>Married at First Sight</em>: Malou en Sarath beloven elkaar als eerste koppel eeuwige trouw! Het nieuwe seizoen van 'Married at First Sight' is officieel begonnen met het huwelijk tussen Malou en Sarath. Het stel ziet elkaar pas voor het eerst bij het altaar en ze lijken al een goede klik te hebben. Bij de binnenkomst van de bruid lopen de emoties gelijk hoog op in de zaal. Zal dit huwelijk veranderen in echte liefde? Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder Married at First Sight is vanaf dinsdag 16 januari elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: dit zijn de nieuwe koppels van Married at First Sight (video) Bekijk deze video » 'Katfight' Dilan Yeşilgöz en Katja Schuurman: 'Minister wordt even in een hoek gezet' Bekijk deze video » Lief! Toon en Lia doen een 'schuifeltje' in Lang Leve de Liefde Bekijk deze video »
TV :
Married at First Sight: Malou en Sarath beloven elkaar als eerste koppel eeuwige trouw!

Married at First Sight is vanaf dinsdag 16 januari elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's