Albert Verlinde & Johan Derksen geen fan van Victor Vlam, die vervolgens reageert op X (Vandaag Inside)

Albert Verlinde & Johan Derksen geen fan van Victor Vlam, die vervolgens reageert op X (Vandaag Inside)

Woensdag 17 januari om 09:15

Mediavolger en podcastmaker Victor Vlam kwam er dinsdagavond niet goed vanaf in Vandaag Inside. Johan Derksen blijkt geen fan: 'Dat is zo'n zelfbenoemde mediakenner maar die slaat alleen maar onzin uit.'

'Vlammetje'
Wat vindt Albert Verlinde ervan? Die vindt dat Vlam vooral veel lawaai maakt en gaat er 'inhoudelijk' op in: 'Hij is heel klein, heb je hem weleens gezien Victor Vlam? Het is eerder een vlammetje.' De betreffende mediavolger reageert daar iets later dan weer op via X: 'Ik ben 1 meter 80, zo klein is dat toch niet.' En zo houden we elkaar in de media lekker bezig.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 16 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Albert Verlinde &amp; Johan Derksen geen fan van <em>Victor Vlam</em>, die vervolgens reageert op X (<em>Vandaag Inside</em>) Mediavolger en podcastmaker Victor Vlam kwam er dinsdagavond niet goed vanaf in Vandaag Inside. Johan Derksen blijkt geen fan: 'Dat is zo'n zelfbenoemde mediakenner maar die slaat alleen maar onzin uit.' 'Vlammetje'Wat vindt Albert Verlinde ervan? Die vindt dat Vlam vooral veel lawaai maakt en gaat er 'inhoudelijk' op in: 'Hij is heel klein, heb je hem weleens gezien Victor Vlam? Het is eerder een vlammetje.' De betreffende mediavolger reageert daar iets later dan weer op via X: 'Ik ben 1 meter 80, zo klein is dat toch niet.' En zo houden we elkaar in de media lekker bezig. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 16 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's