Rijk gezin valt van ene in andere verbazing in Steenrijk, Straatarm: "Het is een beetje duur"

Rijk gezin valt van ene in andere verbazing in Steenrijk, Straatarm: "Het is een beetje duur"

Rijk gezin valt van ene in andere verbazing in <em>Steenrijk, Straatarm</em>: &quot;Het is een beetje duur&quot; In Steenrijk, Straatarm ruilen het naar Curaçao geëmigreerde gezin Mahsa, Ralf en hun twee zonen met alleenstaande moeder Sandrina en haar dochter uit het Utrechtse Leidsche Rijn. Zij wonen in sociale huurwoning. Tekst gaat verder onder de video Bekijk het fragment van Steenrijk, Straatarm hieronder Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) BoodschappenAls Mahsa, Ralf en de jongens boodschappen doen blijkt maar weer eens hoe groot het verschil is tussen arm en rijk. Dat broccoli 4,48 euro kost, dat hebben ze nog nooit geweten. "Het is een beetje duur", aldus de jongste zoon. Ze slaken een kreet van verbazing en kiezen voor een alternatief. Zo valt het gezin van de ene in de andere verbazing want zoet beleg neemt ook al zo'n hap uit het krappe budget... Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Steenrijk, Straatarm: arm gezin stapt direct in bloedsnelle Porsches, rijke moeder in tranen Bekijk deze video » Verdriet in Steenrijk, Straatarm over vochtig en tochtig 'schimmelhuis': "Ik vind het zielig" Bekijk deze video » Hilarisch! Rijke Johnny in Steenrijk, Straatarm krijgt hartverlamming van kattenbak verschonen Bekijk deze video »
Woensdag 17 januari om 15:04

In Steenrijk, Straatarm ruilen het naar Curaçao geëmigreerde gezin Mahsa, Ralf en hun twee zonen met alleenstaande moeder Sandrina en haar dochter uit het Utrechtse Leidsche Rijn. Zij wonen in sociale huurwoning.

Tekst gaat verder onder de video

Bekijk het fragment van Steenrijk, Straatarm hieronder

Boodschappen
Als Mahsa, Ralf en de jongens boodschappen doen blijkt maar weer eens hoe groot het verschil is tussen arm en rijk. Dat broccoli 4,48 euro kost, dat hebben ze nog nooit geweten. "Het is een beetje duur", aldus de jongste zoon. Ze slaken een kreet van verbazing en kiezen voor een alternatief. Zo valt het gezin van de ene in de andere verbazing want zoet beleg neemt ook al zo'n hap uit het krappe budget...

Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's