Hart van Nederland: man (59) uit Venlo overleden bij woningbrand (video)

Hart van Nederland: man (59) uit Venlo overleden bij woningbrand (video)

Woensdag 17 januari om 20:31

<em>Hart van Nederland</em>: man (59) uit Venlo overleden bij woningbrand (video) Een 59-jarige man uit Venlo heeft een brand in een woning in Venlo niet overleefd, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. De brand was in de nacht van dinsdag op woensdag in een appartementencomplex. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Wilders over steun VVD voor spreidingswet: "Ja, we hebben een probleem" Bekijk deze video » Hart van Nederland: vrouw 'onder verdachte omstandigheden' overleden in Putten (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: 'Ga niet snelweg op in Limburg vanwege sneeuw' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een 59-jarige man uit Venlo heeft een brand in een woning in Venlo niet overleefd, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. De brand was in de nacht van dinsdag op woensdag in een appartementencomplex.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's