Wilders over steun VVD voor spreidingswet: "Ja, we hebben een probleem"

Wilders over steun VVD voor spreidingswet: "Ja, we hebben een probleem"

Woensdag 17 januari om 13:22

<em>Wilders</em> over steun VVD voor <em>spreidingswet</em>: &quot;Ja, we hebben een probleem&quot; In Hart van Nederland reageerde PVV-voorman Geert Wilders kort en bondig op de steun van de VVD voor de spreidingswet. "Ja, we hebben een probleem, daar gaan we nu over praten", aldus Wilders. SpreidingswetDinsdag bleek onverwachts dat de Eerste Kamerfractie van de VVD voor bleek te zijn en zodoende is er voldoende steun voor de spreidingswet. VVD-partijleider Dilan Yeşilgöz nam iets meer tijd voor de camera om een en ander te verklaren. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Burgemeester Ter Apel in tranen na motie Yesilgöz: 'Maakt mij verdrietig, wanhopig' (video) Bekijk deze video » Even Tot Hier gemist? 'Rare Dilan' Yeşilgöz draait: 'Die doet maar wat' (video) Bekijk deze video » Verdachte aangehouden in Drentse Weiteveen na schietpartij waarbij twee doden vielen Bekijk deze video »
Nieuws :

In Hart van Nederland reageerde PVV-voorman Geert Wilders kort en bondig op de steun van de VVD voor de spreidingswet. "Ja, we hebben een probleem, daar gaan we nu over praten", aldus Wilders.

Spreidingswet
Dinsdag bleek onverwachts dat de Eerste Kamerfractie van de VVD voor bleek te zijn en zodoende is er voldoende steun voor de spreidingswet. VVD-partijleider Dilan Yeşilgöz nam iets meer tijd voor de camera om een en ander te verklaren.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's