Hart van Nederland: vrouw 'onder verdachte omstandigheden' overleden in Putten (video)

Hart van Nederland: vrouw 'onder verdachte omstandigheden' overleden in Putten (video)

Woensdag 17 januari om 17:33

<em>Hart van Nederland</em>: vrouw 'onder verdachte omstandigheden' overleden in Putten (video) De politie heeft een 40-jarige man opgepakt die mogelijk iets te maken heeft met de dood van een 44-jarige vrouw dinsdag in het Gelderse Putten. Het onderzoek naar het incident loopt nog, aldus de politie. Volgens Hart van Nederland woonden de vermoedelijke dader en het slachtoffer dicht bij elkaar. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Wil-Jan betrapt inbreker die been breekt tijdens achtervolging (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Verdachte aangehouden in Drentse Weiteveen na schietpartij waarbij twee doden vielen Bekijk deze video » Wilders over steun VVD voor spreidingswet: "Ja, we hebben een probleem" Bekijk deze video »
TV :

De politie heeft een 40-jarige man opgepakt die mogelijk iets te maken heeft met de dood van een 44-jarige vrouw dinsdag in het Gelderse Putten. Het onderzoek naar het incident loopt nog, aldus de politie. Volgens Hart van Nederland woonden de vermoedelijke dader en het slachtoffer dicht bij elkaar.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's