Paragnost Liesbeth van Dijk voorspelde einde sprookje Sylvie Meis en Wim Beelen (Shownieuws)

Paragnost Liesbeth van Dijk voorspelde einde sprookje Sylvie Meis en Wim Beelen (Shownieuws)

Donderdag 18 januari om 11:11

In Shownieuws wordt de kortstondige relatie tussen Sylvie Meis en Wim Beelen in vogelvlucht doorgenomen. Paragnost Liesbeth van Dijk voorspelde al dat er snel een einde aan het sprookje zou komen. "Ik voel bij hen een tijdelijke troostrelatie”, aldus Liesbeth terwijl ze een foto van het stel aait...

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Paragnost <em>Liesbeth van Dijk</em> voorspelde einde sprookje <em>Sylvie Meis</em> en Wim Beelen (<em>Shownieuws</em>) In Shownieuws wordt de kortstondige relatie tussen Sylvie Meis en Wim Beelen in vogelvlucht doorgenomen. Paragnost Liesbeth van Dijk voorspelde al dat er snel een einde aan het sprookje zou komen. "Ik voel bij hen een tijdelijke troostrelatie”, aldus Liesbeth terwijl ze een foto van het stel aait... Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Reacties op X op breuk Sylvie Meis en Wim Beelen na relatie van krappe vier maanden Bekijk deze video » Nick Schilder gaat internationaal en kondigt Angrybaby remix aan van Realize op Spotify Bekijk deze video » Willeke Alberti blijft zingen voor de zorg ondanks groot verlies (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :


Actuele video's

Meer actuele video's