Married at First Sight: Jantine begint bij eerste ontmoeting met Jeppe al over kinderen

Married at First Sight: Jantine begint bij eerste ontmoeting met Jeppe al over kinderen

Donderdag 18 januari om 12:40

In Married at First Sight zien Jeppe en Jantine elkaar voor het eerst bij het altaar. Ze zijn door wetenschappers aan elkaar gekoppeld en wisten bijna niets van elkaar tot hun eerste date: een echte huwelijksceremonie. Jantine had wel al een babyfoto van Jeppe gezien en die stond haar wel aan. “Als we ooit kinderen krijgen ziet dat er goed uit”, was haar eerste reactie, die ze gelijk voor het altaar met Jeppe deelt…

Bekijk de beelden van Married at First Sight hieronder.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

<em>Married at First Sight</em>: Jantine begint bij eerste ontmoeting met Jeppe al over kinderen In Married at First Sight zien Jeppe en Jantine elkaar voor het eerst bij het altaar. Ze zijn door wetenschappers aan elkaar gekoppeld en wisten bijna niets van elkaar tot hun eerste date: een echte huwelijksceremonie. Jantine had wel al een babyfoto van Jeppe gezien en die stond haar wel aan. “Als we ooit kinderen krijgen ziet dat er goed uit”, was haar eerste reactie, die ze gelijk voor het altaar met Jeppe deelt… Bekijk de beelden van Married at First Sight hieronder. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Married at First Sight: is het ware liefde tussen Jeppe en Jantine? Bekijk deze video » Married at First Sight: Sarath en Malou zien elkaar voor het eerst Bekijk deze video » Married at First Sight: dolgelukkige Kim gaat trouwen! Bekijk deze video »
TV :
Married at First Sight: Jantine begint bij eerste ontmoeting met Jeppe al over kinderen

Actuele video's

Meer actuele video's