Eerste beelden Wie is de mol? aflevering 3: 'Ik vond hem erg opvallend'

Eerste beelden Wie is de mol? aflevering 3: 'Ik vond hem erg opvallend'

Eerste beelden <em>Wie is de mol?</em> aflevering 3: 'Ik vond hem erg opvallend' Zaterdag kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van Wie is de mol?. In eerste beelden is te zien dat de kandidaten gezellig aan tafel zitten en het lijkt erop dat Jeroen wel wat geld over heeft voor een gokje. En Fons vindt dat erg opvallend. Verder weet een aantal spelers niet waar ze zijn, en wordt er flink geworsteld… Bekijk de eerste beelden van de nieuwe aflevering van Wie is de mol? hieronder. Wie is de mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de mol? terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) ZIEN: Ook Rik van de Westelaken op het kleurrijke Día de Muertos in WIDM Bekijk deze video » Exclusieve beelden van Wie is de Mol?: "We gaan elke dag het geld tellen" Bekijk deze video » Eerste beelden nieuwe aflevering Wie is de mol?: de Molympische Spelen Bekijk deze video »
Thursday 18 January om 13:06

Zaterdag kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van Wie is de mol?. In eerste beelden is te zien dat de kandidaten gezellig aan tafel zitten en het lijkt erop dat Jeroen wel wat geld over heeft voor een gokje. En Fons vindt dat erg opvallend. Verder weet een aantal spelers niet waar ze zijn, en wordt er flink geworsteld…

Bekijk de eerste beelden van de nieuwe aflevering van Wie is de mol? hieronder.

Wie is de mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's