Hart van Nederland: auto glijdt van spekgladde brug Delftse gracht in (video)

Hart van Nederland: auto glijdt van spekgladde brug Delftse gracht in (video)

Donderdag 18 januari om 17:36

<em>Hart van Nederland</em>: auto glijdt van spekgladde brug Delftse gracht in (video) Een automobilist is vanmiddag de gracht aan de Oude Delft in gereden, meldt Hart van Nederland. De bestuurder kon zelf uit de auto komen en naar de kant zwemmen. Vanwege de gladheid schoot de auto door op een parkeerplaats aan de gracht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Oud-buren vermoord stel Weiteveen reageren geschokt: "Je moest alleen geen zaken met hen doen" (HvNL) Bekijk deze video » Hart van Nederland: brandweer redt kat die onder motorkap vastzit na aanrijding (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: Nijmegen geschokt na mysterieuze dood ouder echtpaar (video) Bekijk deze video »
TV :

Een automobilist is vanmiddag de gracht aan de Oude Delft in gereden, meldt Hart van Nederland. De bestuurder kon zelf uit de auto komen en naar de kant zwemmen. Vanwege de gladheid schoot de auto door op een parkeerplaats aan de gracht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's