Hart van Nederland: brandweer redt kat die onder motorkap vastzit na aanrijding (video)

Hart van Nederland: brandweer redt kat die onder motorkap vastzit na aanrijding (video)

Donderdag 18 januari om 17:30

<em>Hart van Nederland</em>: brandweer redt kat die onder motorkap vastzit na aanrijding (video) Een flinke reddingsoperatie vanmiddag in Zaandam: daar is een kat vast komen te zitten onder een motorkap van een auto. Het diertje was aangereden en kwam klem te zitten. Op beelden van Hart van Nederland is te zien hoe de kat uit zijn benarde positie wordt bevrijd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: auto rijdt in op woning Enschede door spekgladde weg (video) Bekijk deze video » Zien! Sneeuwpret: jongen skiet door centrum Valkenburg (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Oud-buren vermoord stel Weiteveen reageren geschokt: "Je moest alleen geen zaken met hen doen" (HvNL) Bekijk deze video »
TV :

Een flinke reddingsoperatie vanmiddag in Zaandam: daar is een kat vast komen te zitten onder een motorkap van een auto. Het diertje was aangereden en kwam klem te zitten. Op beelden van Hart van Nederland is te zien hoe de kat uit zijn benarde positie wordt bevrijd.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's