Oud-buren vermoord stel Weiteveen reageren geschokt: "Je moest alleen geen zaken met hen doen" (HvNL)

Oud-buren vermoord stel Weiteveen reageren geschokt: "Je moest alleen geen zaken met hen doen" (HvNL)

Oud-buren vermoord stel <em>Weiteveen</em> reageren geschokt: &quot;Je moest alleen geen zaken met hen doen&quot; (<em>HvNL</em>) De oud-buren van het vermoorde stel in Weiteveen doen in Hart van Nederland hun verhaal. Ze zouden door verdachte Richard K. zijn gedood vanwege een conflict rond een koopwoning. RechtszaakZe schetsen een beeld van een vriendelijk maar gesloten stel. "Je moest alleen geen zaken met hen doen", aldus de oud-buurman want dat werd geheid een rechtszaak. Dat het zo dramatisch zou aflopen, dat had niemand verwacht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: man (59) uit Venlo overleden bij woningbrand (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto rijdt in op woning Enschede door spekgladde weg (video) Bekijk deze video » Zien! Sneeuwpret: jongen skiet door centrum Valkenburg (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Thursday 18 January om 09:58

De oud-buren van het vermoorde stel in Weiteveen doen in Hart van Nederland hun verhaal. Ze zouden door verdachte Richard K. zijn gedood vanwege een conflict rond een koopwoning.

Rechtszaak
Ze schetsen een beeld van een vriendelijk maar gesloten stel. "Je moest alleen geen zaken met hen doen", aldus de oud-buurman want dat werd geheid een rechtszaak. Dat het zo dramatisch zou aflopen, dat had niemand verwacht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's