Zien: Fabiënne wil Danino meteen fouilleren in Lang Leve De Liefde-huis (video)

Zien: Fabiënne wil Danino meteen fouilleren in Lang Leve De Liefde-huis (video)

Donderdag 18 januari om 21:47

Zien: Fabiënne wil Danino meteen fouilleren in <em>Lang Leve De Liefde</em>-huis (video) Fabiënne staat al klaar om haar date op te wachten in het Lang Leve De Liefde-huis. Ze werkt namelijk in de beveiliging en gaat bij binnenkomst bekijken of Danino geen verboden spullen het appartement binnensmokkelt. Zal Danino deze test weten te doorstaan en wat gaat zijn reactie zijn op het beroep van zijn date Fabiënne? Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hierboven. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
TV :

Fabiënne staat al klaar om haar date op te wachten in het Lang Leve De Liefde-huis. Ze werkt namelijk in de beveiliging en gaat bij binnenkomst bekijken of Danino geen verboden spullen het appartement binnensmokkelt. Zal Danino deze test weten te doorstaan en wat gaat zijn reactie zijn op het beroep van zijn date Fabiënne?

Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hierboven.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's