Renze: Angela de Jong komt op voor Akwasi na ‘racistische drek’

Renze: Angela de Jong komt op voor Akwasi na ‘racistische drek’

Thursday 11 January om 09:49

In Renze wordt gesproken over het statement van de oud-winnaars van De slimste mens. Zij nemen het allemaal op voor Akwasi, die vanwege zijn deelname aan de spelshow via X (Twitter) allerlei racistische en hatelijke berichten toegestuurd krijgt.

Lees verder onder de video.

<em>Renze</em>: Angela de Jong komt op voor Akwasi na ‘racistische drek’ In Renze wordt gesproken over het statement van de oud-winnaars van De slimste mens. Zij nemen het allemaal op voor Akwasi, die vanwege zijn deelname aan de spelshow via X (Twitter) allerlei racistische en hatelijke berichten toegestuurd krijgt. Lees verder onder de video. ‘Grenzen aan vrijheid van meningsuiting’Angela de Jong zit aan tafel, zij is ook een van de oud-winnaars. “Ik ben heel erg voor de vrijheid van meningsuiting, maar daar zitten natuurlijk wel grenzen aan.” Ook vertelt de columniste dat ze van haar collega’s heeft gehoord dat de reacties op Akwasi buitenproportioneel zijn. “Als wij iets op de site zetten, dan regent het echt racistische drek. En dat mag niet.” Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv. De slimste mens: Akwasi maakte Bijlmerramp als kind van dichtbij mee maar is 'ok' Bekijk deze video » X gaat los op Akwasi in De Slimste Mens: lees de haatberichten van kijkers Bekijk deze video » ZIEN: Akwasi reageert op haatberichten na aanleiding van De Slimste Mens-deelname Bekijk deze video »
Talkshow :
Renze: Angela de Jong komt op voor Akwasi na ‘racistische drek’

‘Grenzen aan vrijheid van meningsuiting’
Angela de Jong zit aan tafel, zij is ook een van de oud-winnaars. “Ik ben heel erg voor de vrijheid van meningsuiting, maar daar zitten natuurlijk wel grenzen aan.” Ook vertelt de columniste dat ze van haar collega’s heeft gehoord dat de reacties op Akwasi buitenproportioneel zijn. “Als wij iets op de site zetten, dan regent het echt racistische drek. En dat mag niet.”

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's