Sullivan's Crosssing start 30 januari bij Net5: bekijk de eerste beelden

Sullivan's Crosssing start 30 januari bij Net5: bekijk de eerste beelden

<em>Sullivan's Crosssing</em> start 30 januari bij Net5: bekijk de eerste beelden Binnenkort kun je bij Net5 kijken naar de nieuwe serie Sullivan's Crosssing. Deze serie is gebaseerd op een boek van Robyn Carr en is afkomstig van de makers van Virgin River. In de eerste beelden is te zien dat neurochirurg Maggie Sullivan in de boeien wordt geslagen tijdens een toespraak, ze is in shock. Vanwege een schandaal laat ze haar professionele en persoonlijke leven in de stad achter zich en keert ze terug naar haar verleden in haar geboortedorp. Bekijk de beelden van Sullivan's Crosssing hieronder. Sullivan's Crosssing is vanaf 30 januari iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt de beste fragmenten van Sullivan's Crosssing terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Net5 (@net5nl) Bekijk de trailer van Virgin River seizoen 4, 20 juli op Netflix Bekijk deze video » Virgin River-actrice voorafgaand aan serie: "Er kijkt toch niemand naar deze serie" (video) Bekijk deze video »
Vrijdag 19 januari om 16:02

Binnenkort kun je bij Net5 kijken naar de nieuwe serie Sullivan's Crosssing. Deze serie is gebaseerd op een boek van Robyn Carr en is afkomstig van de makers van Virgin River. In de eerste beelden is te zien dat neurochirurg Maggie Sullivan in de boeien wordt geslagen tijdens een toespraak, ze is in shock. Vanwege een schandaal laat ze haar professionele en persoonlijke leven in de stad achter zich en keert ze terug naar haar verleden in haar geboortedorp.

Bekijk de beelden van Sullivan's Crosssing hieronder.

Sullivan's Crosssing is vanaf 30 januari iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt de beste fragmenten van Sullivan's Crosssing terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's