Hart van Nederland: brandweer redt baasje nadat hij zijn hondje uit ijskoud water redde (video)

Hart van Nederland: brandweer redt baasje nadat hij zijn hondje uit ijskoud water redde (video)

Zaterdag 20 januari om 21:18

<em>Hart van Nederland</em>: brandweer redt baasje nadat hij zijn hondje uit ijskoud water redde (video) De brandweer heeft zaterdagmiddag een man gered die in problemen kwam nadat hij zijn hondje redde. Dat gebeurde in een vijver in Drunen. De viervoeter was aan het spelen op het ijs, waarna het beestje er doorheen zakte. Het baasje probeerde de hond te redden, maar zakte daarbij zelf het ijskoude water in. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: politie doet grootste ketaminevangst ooit in Muiderberg (video) Bekijk deze video » Zien: traumaheli landt op A73 na ongeval met vrachtwagen (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: kind zwaargewond na aanrijding met stadsbus in Rotterdam (video) Bekijk deze video »
TV :

De brandweer heeft zaterdagmiddag een man gered die in problemen kwam nadat hij zijn hondje redde. Dat gebeurde in een vijver in Drunen. De viervoeter was aan het spelen op het ijs, waarna het beestje er doorheen zakte. Het baasje probeerde de hond te redden, maar zakte daarbij zelf het ijskoude water in.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's