Hart van Nederland: kind zwaargewond na aanrijding met stadsbus in Rotterdam (video)

Hart van Nederland: kind zwaargewond na aanrijding met stadsbus in Rotterdam (video)

Vrijdag 19 januari om 16:34

Vrijdagmiddag rond 15.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op het Heemraadsplein in Rotterdam, meldt Hart van Nederland, waarbij een kind zwaargewond raakte.

Lees verder onder de video.

<em>Hart van Nederland</em>: kind zwaargewond na aanrijding met stadsbus in Rotterdam (video) Vrijdagmiddag rond 15.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op het Heemraadsplein in Rotterdam, meldt Hart van Nederland, waarbij een kind zwaargewond raakte. Lees verder onder de video. StadsbusEen kind kwam onder een afslaande stadsbus terecht en raakte hierdoor zwaargewond. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer een jongen gestabiliseerd en overgebracht naar het ziekenhuis. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: automobilist wordt onwel en overlijdt achter het stuur (video) Bekijk deze video » Ravage in Den Bosch: ondergelopen wijk door gesprongen leiding (video) Bekijk deze video » Zien: traumaheli landt op A73 na ongeval met vrachtwagen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Stadsbus
Een kind kwam onder een afslaande stadsbus terecht en raakte hierdoor zwaargewond. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer een jongen gestabiliseerd en overgebracht naar het ziekenhuis.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's