Hart van Nederland: politie doet grootste ketaminevangst ooit in Muiderberg (video)

Hart van Nederland: politie doet grootste ketaminevangst ooit in Muiderberg (video)

Vrijdag 19 januari om 17:09

<em>Hart van Nederland</em>: politie doet grootste ketaminevangst ooit in Muiderberg (video) De politie heeft op 4 januari van dit jaar in Muiderberg een partij van ruim 2000 kilo ketamine gevonden. Dat is vrijdag bekendgemaakt. Volgens de politie gaat het om de grootste vondst van deze drug ooit in Nederland. Volgens Hart van Nederland zou de ketamine een waarde hebben van zo'n 55 miljoen euro. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: automobilist wordt onwel en overlijdt achter het stuur (video) Bekijk deze video » Zien: traumaheli landt op A73 na ongeval met vrachtwagen (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: kind zwaargewond na aanrijding met stadsbus in Rotterdam (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De politie heeft op 4 januari van dit jaar in Muiderberg een partij van ruim 2000 kilo ketamine gevonden. Dat is vrijdag bekendgemaakt. Volgens de politie gaat het om de grootste vondst van deze drug ooit in Nederland. Volgens Hart van Nederland zou de ketamine een waarde hebben van zo'n 55 miljoen euro.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's