Praat Nederlands Met Me gemist? Eveline Stallaart vertelt wat 'afgewerkt' volgens haar betekent

Praat Nederlands Met Me gemist? Eveline Stallaart vertelt wat 'afgewerkt' volgens haar betekent

<em>Praat Nederlands Met Me</em> gemist? Eveline Stallaart vertelt wat 'afgewerkt' volgens haar betekent Eveline Stallaart vertelt in de uitzending van 20 januari in Praat Nederlands Met Me over de woorden 'afgewerkt' en 'aanrijden'. In Heeze betekent 'afgewerkt' iets heel anders dan in de Randstad. Bekijk het fragment hieronder. Praat Nederlands met me is vanaf zaterdag 6 januari wekelijks om 21.45 uur te zien op RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Praat Nederlands met me terugkijken bij Gids.tv Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Bekijk ook Praat Nederlands Met Me gemist? Klaas van der Eerden praat plat Amsterdams Bekijk deze video » Hoop hilariteit door dit liedje in Praat Nederlands Met Me (video) Bekijk deze video »
Zondag 21 januari om 15:42

Eveline Stallaart vertelt in de uitzending van 20 januari in Praat Nederlands Met Me over de woorden 'afgewerkt' en 'aanrijden'. In Heeze betekent 'afgewerkt' iets heel anders dan in de Randstad. Bekijk het fragment hieronder.

Praat Nederlands met me is vanaf zaterdag 6 januari wekelijks om 21.45 uur te zien op RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Praat Nederlands met me terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's