Praat Nederlands Met Me gemist? Klaas van der Eerden praat plat Amsterdams

Praat Nederlands Met Me gemist? Klaas van der Eerden praat plat Amsterdams

<em>Praat Nederlands Met Me</em> gemist? <em>Klaas van der Eerden</em> praat plat Amsterdams Zaterdag 6 januari startte een nieuw seizoen van Praat Nederlands Met Me. In de eerste aflevering was o.a. Klaas van der Eerden te zien. Hij vertelt in de show, die over de Nederlandse taal gaat, dat hij uit Amsterdam Noord komt. En doet even voor hoe Amsterdammers praten. Bekijk het fragment hieronder. Praat Nederlands met me is vanaf zaterdag 6 januari wekelijks om 21.45 uur te zien op RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Praat Nederlands met me terugkijken bij Gids.tv Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Bekijk ook Helemaal HDP! Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van 'Praat Nederlands Met Me' Bekijk deze video »
Zondag 7 januari om 11:36

Zaterdag 6 januari startte een nieuw seizoen van Praat Nederlands Met Me. In de eerste aflevering was o.a. Klaas van der Eerden te zien. Hij vertelt in de show, die over de Nederlandse taal gaat, dat hij uit Amsterdam Noord komt. En doet even voor hoe Amsterdammers praten. Bekijk het fragment hieronder.

Praat Nederlands met me is vanaf zaterdag 6 januari wekelijks om 21.45 uur te zien op RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Praat Nederlands met me terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's