Marieke Elsinga niet blij met alleen mannen genomineerd voor RadioRing 2023

Marieke Elsinga niet blij met alleen mannen genomineerd voor RadioRing 2023

Zondag 21 januari om 19:35

Marieke Elsinga is niet blij met de verkiezing van een genderneutrale RadioRing 2023. Zij had al voorspeld dat het daar nog te vroeg voor is.

Publieksprijs
De RadioRing is een publieksprijs voor radio in Nederland die jaarlijks door AVROTROS wordt uitgereikt. In Shownieuws zien we hoe Marieke op haar Instagram uitlegt dat er nu vijf mannen zijn genomineerd en dat dat voor de toekomst van meer vrouwen op de radio op zijn minst niet handig is.

Bekijk de Shownieuws-video hieronder.

<em>Marieke Elsinga</em> niet blij met alleen mannen genomineerd voor <em>RadioRing</em> 2023 Marieke Elsinga is niet blij met de verkiezing van een genderneutrale RadioRing 2023. Zij had al voorspeld dat het daar nog te vroeg voor is. PublieksprijsDe RadioRing is een publieksprijs voor radio in Nederland die jaarlijks door AVROTROS wordt uitgereikt. In Shownieuws zien we hoe Marieke op haar Instagram uitlegt dat er nu vijf mannen zijn genomineerd en dat dat voor de toekomst van meer vrouwen op de radio op zijn minst niet handig is. Bekijk de Shownieuws-video hieronder. Bekijk ook Patty Brard over jarige André Hazes: "Ik heb hem in tijden niet zo lief en stabiel gezien" Bekijk deze video » Schokkende beelden: Hanny Veerkamp komt lelijk ten val Bekijk deze video » Songfestivalinzending Joost Klein wint de Popprijs 2023, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's