Joost Klein wint Popprijs 2023 en oogst vertrouwen voor deelname Eurovisie Songfestival 2024

Joost Klein wint Popprijs 2023 en oogst vertrouwen voor deelname Eurovisie Songfestival 2024

Zondag 21 januari om 21:39

Joost Klein spreekt met zijn 'happy hardcore' een groot jeugdig publiek aan omdat hij de problemen waar zij mee zitten benoemt in zijn teksten. En dáárom mag hij zichzelf de winnaar van de Popprijs 2023 noemen, legt Aran Bade in RTL Boulevard uit.

Eurovisiesongfestival 2024
Deze prijs wordt toegekend aan de artiest die in het afgelopen jaar de meeste impact heeft gehad binnen de Nederlandse muziek. Aran ziet de deelname van Joost Klein aan het Eurovisie Songfestival 2024 met vertrouwen tegemoet en toont beelden van de inmiddels al bekende concurrentie in mei.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

<em>Joost Klein</em> wint Popprijs 2023 en oogst vertrouwen voor deelname <em>Eurovisie Songfestival 2024</em> Joost Klein spreekt met zijn 'happy hardcore' een groot jeugdig publiek aan omdat hij de problemen waar zij mee zitten benoemt in zijn teksten. En dáárom mag hij zichzelf de winnaar van de Popprijs 2023 noemen, legt Aran Bade in RTL Boulevard uit. Eurovisiesongfestival 2024Deze prijs wordt toegekend aan de artiest die in het afgelopen jaar de meeste impact heeft gehad binnen de Nederlandse muziek. Aran ziet de deelname van Joost Klein aan het Eurovisie Songfestival 2024 met vertrouwen tegemoet en toont beelden van de inmiddels al bekende concurrentie in mei. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook RTL Boulevard: Westernfilm Rust komt ondanks vervolging Alec Baldwin toch uit (video) Bekijk deze video » Antoon na 1 jaar weer terug met nieuwe muziek: "Het gaat over alles wat in mijn leven speelt" Bekijk deze video » Leontine Ruiters en dochter Jada Borsato zijn heel gelukkig: "Het gaat heel goed" Bekijk deze video »
Muziek :
Joost Klein wint Popprijs 2023 en oogst vertrouwen voor deelname Eurovisie Songfestival 2024

Actuele video's

Meer actuele video's