Yvonne Coldeweijer in tranen door docu Jorik: "Tot vijf keer toe mee zitten huilen"

Yvonne Coldeweijer in tranen door docu Jorik: "Tot vijf keer toe mee zitten huilen"

Maandag 22 januari om 10:04

Lil' Kleine is momenteel op Amazon Prime te zien. De docuserie Jorik volgt het leven van de rapper na zijn arrestatie wegens fysieke mishandeling van Jaimie en toont de nasleep van het verlies van zijn carrière, vrienden en het contact met zijn zoon. Yvonne Coldeweijer kijkt de docu en laat weten emotioneel te zijn geworden door Joriks verhaal.

Lees verder onder de trailer van 'Jorik'

"Oprechte spijt"
"Komt het omdat ik net een zoon op de wereld heb gezet, dat ik daarom tot vijf keer toe mee zit te huilen met Lil' Kleine?", begint Yvonne Coldeweijer haar review op Instagram. "Ik was bang dat de docu weinig zelfreflectie zou bevatten, maar dat is gelukkig niet het geval. Op een integere manier is in beeld gebracht hoe Jorik beseft dat hij dit heeft aangericht en ik zie op bepaalde momenten oprechte spijt. In ieder geval spijt om hoever hij het heeft laten komen", schrijft Coldeweijer op 22 januari in haar Instagram Story. "Niks in de documentaire voelt voor mij in scène gezet. Er gebeuren genoeg interessante dingen, zonder dat hij dit extra hoeft aan te dikken of groter hoeft te maken dan het is", gaat Yvonne verder.

De driedelige serie Jorik is vanaf 19 januari te zien op Prime Video. Kijk hieronder de video waarin Shownieuws vertelt over de docuserie van Lil' Kleine.

<em>Yvonne Coldeweijer</em> in tranen door docu <em>Jorik</em>: &quot;Tot vijf keer toe mee zitten huilen&quot; Lil' Kleine is momenteel op Amazon Prime te zien. De docuserie Jorik volgt het leven van de rapper na zijn arrestatie wegens fysieke mishandeling van Jaimie en toont de nasleep van het verlies van zijn carrière, vrienden en het contact met zijn zoon. Yvonne Coldeweijer kijkt de docu en laat weten emotioneel te zijn geworden door Joriks verhaal. Lees verder onder de trailer van 'Jorik' Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) "Oprechte spijt""Komt het omdat ik net een zoon op de wereld heb gezet, dat ik daarom tot vijf keer toe mee zit te huilen met Lil' Kleine?", begint Yvonne Coldeweijer haar review op Instagram. "Ik was bang dat de docu weinig zelfreflectie zou bevatten, maar dat is gelukkig niet het geval. Op een integere manier is in beeld gebracht hoe Jorik beseft dat hij dit heeft aangericht en ik zie op bepaalde momenten oprechte spijt. In ieder geval spijt om hoever hij het heeft laten komen", schrijft Coldeweijer op 22 januari in haar Instagram Story. "Niks in de documentaire voelt voor mij in scène gezet. Er gebeuren genoeg interessante dingen, zonder dat hij dit extra hoeft aan te dikken of groter hoeft te maken dan het is", gaat Yvonne verder. De driedelige serie Jorik is vanaf 19 januari te zien op Prime Video. Kijk hieronder de video waarin Shownieuws vertelt over de docuserie van Lil' Kleine. Bekijk ook Lil' Kleine komt met documentaire Jorik: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Wat vindt de Shownieuws-tafel van de documentaire over Lil Kleine? Bekijk deze video »
TV :
Yvonne Coldeweijer in tranen door docu Jorik: "Tot vijf keer toe mee zitten huilen"

Actuele video's

Meer actuele video's