Doet-ie 't of Doet-ie 't niet gemist? Bekijk de hilarische Tomaat-mop

Doet-ie 't of Doet-ie 't niet gemist? Bekijk de hilarische Tomaat-mop

<em>Doet-ie 't of Doet-ie 't niet</em> gemist? Bekijk de hilarische <em>Tomaat</em>-mop Doet-ie 't of Doet-ie 't niet is terug op tv en hoe: de eerste uitzending is volgens Tina Nijkamp door 932.000 mensen bekeken en is daarmee een hit te noemen. Toch is voormalig presentator Peter Jan Rens, een stuk minder enthousiast. Bekijk hieronder een fragment van aflevering 1. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) TomaatDoet-ie 't of doet-ie 't niet was eind jaren tachtig en in de jaren negentig met presentator en bedenker Peter Jan Rens een groot succes op televisie. RTL 4 hoopt opnieuw op succes, dit keer met presentator Ruben Nicolai. Als er moppen worden vertelt als de Tomaat-mop dan zal dit seizoen vast een succes worden. Doet-ie 't of doet-ie 't niet is vanaf donderdag 18 januari wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Doet-ie 't of doet-ie 't niet terugkijken via Gids.tv Bekijk ook Doet-ie 't of Doet-ie 't niet scoort maar Peter Jan Rens niet enthousiast: 'Zo klinkt een begrafenis' Bekijk deze video »
Maandag 22 januari om 11:05

Doet-ie 't of Doet-ie 't niet is terug op tv en hoe: de eerste uitzending is volgens Tina Nijkamp door 932.000 mensen bekeken en is daarmee een hit te noemen. Toch is voormalig presentator Peter Jan Rens, een stuk minder enthousiast. Bekijk hieronder een fragment van aflevering 1.

Lees verder onder de video.

Tomaat
Doet-ie 't of doet-ie 't niet was eind jaren tachtig en in de jaren negentig met presentator en bedenker Peter Jan Rens een groot succes op televisie. RTL 4 hoopt opnieuw op succes, dit keer met presentator Ruben Nicolai. Als er moppen worden vertelt als de Tomaat-mop dan zal dit seizoen vast een succes worden.

Doet-ie 't of doet-ie 't niet is vanaf donderdag 18 januari wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Doet-ie 't of doet-ie 't niet terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's