ZIEN: Verdacht pakketje gevonden bij de Tweede Kamer

ZIEN: Verdacht pakketje gevonden bij de Tweede Kamer

Maandag 22 januari om 15:00

Bij het tijdelijke gebouw van de Tweede Kamer in Den Haag is maandag 22 januari een verdacht pakketje gevonden, bevestigt een politiewoordvoerder na berichtgeving van District8.

Onderzoek gestart
De politie heeft een deel van de omgeving aan de Prins Clauslaan afgezet. "De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) is opgeroepen om het pakketje te controleren. Zij hebben het pakketje meegenomen voor onderzoek.De inhoud van het pakketje is onbekend". laat Hart van Nederland weten.

Bekijk de HvN-video hieronder.

ZIEN: Verdacht pakketje gevonden bij de <em>Tweede Kamer</em> Bij het tijdelijke gebouw van de Tweede Kamer in Den Haag is maandag 22 januari een verdacht pakketje gevonden, bevestigt een politiewoordvoerder na berichtgeving van District8. Onderzoek gestartDe politie heeft een deel van de omgeving aan de Prins Clauslaan afgezet. "De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) is opgeroepen om het pakketje te controleren. Zij hebben het pakketje meegenomen voor onderzoek.De inhoud van het pakketje is onbekend". laat Hart van Nederland weten. Bekijk de HvN-video hieronder. Bekijk ook ZIEN: Storm Isha blaast fietser in de sloot in Leiderdorp Bekijk deze video » Groot ongeluk op A50 bij Renkum: dode en 3 gewonden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's