Grote stroomstoring in Amsterdam: Stilstaande trams en niet werkende liften zorgen voor problemen

Grote stroomstoring in Amsterdam: Stilstaande trams en niet werkende liften zorgen voor problemen

<em>Grote stroomstoring</em> in Amsterdam: <em>Stilstaande trams</em> en niet werkende liften zorgen voor problemen Amsterdam is maandag 22 januari getroffen door een grote stroomstoring. Trams kwamen midden op straat tot stilstand, verkeerslichten vielen uit en Amsterdammers zaten zonder elektriciteit. Bekijk beelden vanuit Amsterdam in de Instagrampost hieronder. Mensen zaten vast in de liftOver de oorzaak van de storing is nog niets bekend. Liander zegt dat een deel van een elektriciteitsstation in de stad was uitgevallen, maar niet duidelijk is hoe dat heeft kunnen gebeuren. De brandweer had het door de stroomuitval druk: “We hebben op verschillende plekken mensen uit liften moeten halen.” Bekijk de beelden van de grote stroomstoring de post hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door CESTMOCRO ??|?? (@cestmocro) Bekijk ook Zie: Monica Geuze over De Bachelorette opnames: 'Klein drama aan de gang' Bekijk deze video » Bezoekers uit de Efteling geëvacueerd vanwege grote stroomstoring (video) Bekijk deze video »
Maandag 22 januari om 15:25

Amsterdam is maandag 22 januari getroffen door een grote stroomstoring. Trams kwamen midden op straat tot stilstand, verkeerslichten vielen uit en Amsterdammers zaten zonder elektriciteit. Bekijk beelden vanuit Amsterdam in de Instagrampost hieronder.

Mensen zaten vast in de lift
Over de oorzaak van de storing is nog niets bekend. Liander zegt dat een deel van een elektriciteitsstation in de stad was uitgevallen, maar niet duidelijk is hoe dat heeft kunnen gebeuren. De brandweer had het door de stroomuitval druk: “We hebben op verschillende plekken mensen uit liften moeten halen.”

Bekijk de beelden van de grote stroomstoring de post hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's