Bekijk beelden Basiri uit Big Brother: spierbundel was 40 kilo zwaarder

Bekijk beelden Basiri uit Big Brother: spierbundel was 40 kilo zwaarder

Bekijk beelden Basiri uit <em>Big Brother</em>: spierbundel was 40 kilo zwaarder In het nieuwe seizoen van Big Brother is Basiri een van de bewoners. De spierbundel is vaak in de sportschool te vinden, maar uit beelden van social media blijkt dat dat niet altijd zo is geweest. Shownieuws laat een video zien van hoe Basiri er nu uitziet, en van een tijd geleden toen hij veertig kilo zwaarder was. Bekijk de beelden van Basiri uit Big Brother hierboven. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien en Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van Big Brother terugkijken op Gids.tv, je kunt de bewoners 24/7 volgen via de livestream op Videoland. Naam nieuwe Big Brother-bewoner te ingewikkeld: ‘Heet jij Basilicum zonder cum?’ Bekijk deze video » Big Brother: Lenie laat iedereen graag horen dat hij zanger is, 'mooi hè?' Bekijk deze video » Spoiler! Big Brother kandidaat vertrekt vrijwillig uit het huis Bekijk deze video »
TV :
Maandag 22 januari om 16:44

In het nieuwe seizoen van Big Brother is Basiri een van de bewoners. De spierbundel is vaak in de sportschool te vinden, maar uit beelden van social media blijkt dat dat niet altijd zo is geweest. Shownieuws laat een video zien van hoe Basiri er nu uitziet, en van een tijd geleden toen hij veertig kilo zwaarder was.

Bekijk de beelden van Basiri uit Big Brother hierboven.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien en Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van Big Brother terugkijken op Gids.tv, je kunt de bewoners 24/7 volgen via de livestream op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's