Naam nieuwe Big Brother-bewoner te ingewikkeld: ‘Heet jij Basilicum zonder cum?’

Naam nieuwe Big Brother-bewoner te ingewikkeld: ‘Heet jij Basilicum zonder cum?’

Naam nieuwe <em>Big Brother</em>-bewoner te ingewikkeld: ‘Heet jij Basilicum zonder cum?’ Het nieuwe seizoen van Big Brother is deze week begonnen en natuurlijk stelt iedereen zich even voor in het begin. Maar het blijkt dat een van de namen van de kandidaten te ingewikkeld is voor de andere bewoners. Basiri moet duizend keer zijn naam noemen, en als ze eindelijk snappen hoe je het precies uitspreekt, kunnen ze het maar niet onthouden. “Is het Basilicum alleen dan ‘cum’ weg?”, is een van de hoogtepunten van het gesprek. Of was het nou Basimore? Bekijk de beelden van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien en Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van Big Brother terugkijken op Gids.tv, je kunt de bewoners 24/7 volgen via de livestream op Videoland. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Big Brother 2024 (@bigbrothernlbe) Koppel Big Brother winnares Jill en Leroy delen meest memorabele momenten Bekijk deze video » Big Brother is enorme uitdaging voor Lenie: ‘Heb nog nooit in een huis gewoond’ Bekijk deze video » Big Brother: Ashley gaat het huis in, maar kan ze haar hint wel ontcijferen? Bekijk deze video »
Donderdag 18 januari om 16:24

Het nieuwe seizoen van Big Brother is deze week begonnen en natuurlijk stelt iedereen zich even voor in het begin. Maar het blijkt dat een van de namen van de kandidaten te ingewikkeld is voor de andere bewoners. Basiri moet duizend keer zijn naam noemen, en als ze eindelijk snappen hoe je het precies uitspreekt, kunnen ze het maar niet onthouden. “Is het Basilicum alleen dan ‘cum’ weg?”, is een van de hoogtepunten van het gesprek. Of was het nou Basimore?

Bekijk de beelden van Big Brother hieronder.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien en Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van Big Brother terugkijken op Gids.tv, je kunt de bewoners 24/7 volgen via de livestream op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's