Johan Derksen openhartig over seksleven als tiener: 'Op mijn 15e al druk in de weer' (Vandaag Inside)

Johan Derksen openhartig over seksleven als tiener: 'Op mijn 15e al druk in de weer' (Vandaag Inside)

Dinsdag 23 januari om 08:45

Johan Derksen heeft het deze week gepubliceerde rapport over de seksuele gezondheid van jongeren van 13 tot 25 jaar uitgebreid bestudeerd en daar heeft hij uiteraard wel wat over te zeggen: 'Ik lees dat de helft van de mensen onder de 25, die zijn 18,7 jaar voordat ze de eerste keer seks hebben. Nou.. ik neukte op mijn 15e de pannen van het dak al. En voorbehoedsmiddelen had je niet, want daar was nauwelijks aan te komen.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 22 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen openhartig over seksleven als tiener: 'Op mijn 15e al druk in de weer' (<em>Vandaag Inside</em>) Johan Derksen heeft het deze week gepubliceerde rapport over de seksuele gezondheid van jongeren van 13 tot 25 jaar uitgebreid bestudeerd en daar heeft hij uiteraard wel wat over te zeggen: 'Ik lees dat de helft van de mensen onder de 25, die zijn 18,7 jaar voordat ze de eerste keer seks hebben. Nou.. ik neukte op mijn 15e de pannen van het dak al. En voorbehoedsmiddelen had je niet, want daar was nauwelijks aan te komen.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 22 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's