Married at first sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married at first sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married at first sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vorige week is het nieuwe seizoen van Married at First Sight begonnen en dinsdag kun je kijken naar de derde aflevering. In deze beginfase maken we kennis met de kandidaten maar wordt er ook al volop getrouwd. Anneke hoopt op betere partnerIn deze aflevering is het tijd voor het vrijgezellenfeest van David. Hij wordt door zijn dierbaren verrast in aanloop naar zijn huwelijk met Kim. Kim gaat op zoek naar haar droomjurk. En een kennismaking met de 60-jarige Anneke en de 67-jarige Dirk. Anneke valt op foute mannen en hoopt dat de experts een betere partner voor haar vinden dan zijzelf. Eerste date bij altaarIn dit programma worden singles door wetenschappers aan elkaar gekoppeld, zij bepalen wie de matches zijn. Vervolgens stappen ze met elkaar in het huwelijksbootje, zonder dat ze elkaar kennen. Ze ontmoeten elkaar dus voor het eerst bij het altaar. Na de trouwerij met vrienden en familie gaan ze op huwelijksreis en leren ze elkaar pas echt kennen. Het is de grote vraag of ze uiteindelijk getrouwd willen blijven of willen scheiden.
Uitzending :
Married at first sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 23 januari om 22:07

Vorige week is het nieuwe seizoen van Married at First Sight begonnen en dinsdag kun je kijken naar de derde aflevering. In deze beginfase maken we kennis met de kandidaten maar wordt er ook al volop getrouwd.

Anneke hoopt op betere partner
In deze aflevering is het tijd voor het vrijgezellenfeest van David. Hij wordt door zijn dierbaren verrast in aanloop naar zijn huwelijk met Kim. Kim gaat op zoek naar haar droomjurk. En een kennismaking met de 60-jarige Anneke en de 67-jarige Dirk. Anneke valt op foute mannen en hoopt dat de experts een betere partner voor haar vinden dan zijzelf.

Eerste date bij altaar
In dit programma worden singles door wetenschappers aan elkaar gekoppeld, zij bepalen wie de matches zijn. Vervolgens stappen ze met elkaar in het huwelijksbootje, zonder dat ze elkaar kennen. Ze ontmoeten elkaar dus voor het eerst bij het altaar. Na de trouwerij met vrienden en familie gaan ze op huwelijksreis en leren ze elkaar pas echt kennen. Het is de grote vraag of ze uiteindelijk getrouwd willen blijven of willen scheiden.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Married at First Sight

Actuele video's

Meer actuele video's