Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Dinsdag kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Urk!. De realityserie volgt een aantal markante bewoners van het vissersdorp. Pompen of verzuipenUrk wordt bedreigd door het wassende water, zo is te zien in deze aflevering. Bij Greetje is het pompen of verzuipen. Teun en Ap verbouwen het winkelpand. In Edinburgh maken Mathilde en Jannie zich op voor de bonte avond. DonorVorige week was al te zien dat Mathilde haar moeder mee heeft genomen naar Schotland voor een verrassingstripje. Mathilde heeft al een zoontje maar wil graag ook nu ze vrijgezel is nog een keer moeder worden. Daarom is ze op zoek naar een donor. Ook is het te hopen dat het inmiddels beter gaat met Teun, hij was door zijn rug gegaan.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 23 januari om 21:36

Dinsdag kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Urk!. De realityserie volgt een aantal markante bewoners van het vissersdorp.

Pompen of verzuipen
Urk wordt bedreigd door het wassende water, zo is te zien in deze aflevering. Bij Greetje is het pompen of verzuipen. Teun en Ap verbouwen het winkelpand. In Edinburgh maken Mathilde en Jannie zich op voor de bonte avond.

Donor
Vorige week was al te zien dat Mathilde haar moeder mee heeft genomen naar Schotland voor een verrassingstripje. Mathilde heeft al een zoontje maar wil graag ook nu ze vrijgezel is nog een keer moeder worden. Daarom is ze op zoek naar een donor. Ook is het te hopen dat het inmiddels beter gaat met Teun, hij was door zijn rug gegaan.

Bekijk hier alle video's en artikelen van URK!

Actuele video's

Meer actuele video's