Nummer 1 award voor Gerard Jolings 'Twee Motten': "Mijn dag kan niet meer stuk"

Nummer 1 award voor Gerard Jolings 'Twee Motten': "Mijn dag kan niet meer stuk"

Woensdag 24 januari om 13:29

In Shownieuws krijgt Gerard Joling een nummer 1 award uitgereikt voor 'Twee Motten' van Dorus, de onverwachte hit die hij in een nieuw jasje heeft gestoken. Zoals altijd is Gerard blij met elke prijs die krijgt. "Mijn dag kan niet meer stuk", aldus de enthousiaste zanger.

Gordelroos
Gerard heeft een zware tijd achter de rug waarin hij plotseling afscheid moest nemen van een goede vriend en toen hij onlangs terug kwam van Curaçao bleek hij gordelroos te hebben. Aan Shownieuws vertelt de zanger hoe het nu met hem gaat.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder

Nummer 1 award voor <em>Gerard Joling</em>s 'Twee Motten': &quot;Mijn dag kan niet meer stuk&quot; In Shownieuws krijgt Gerard Joling een nummer 1 award uitgereikt voor 'Twee Motten' van Dorus, de onverwachte hit die hij in een nieuw jasje heeft gestoken. Zoals altijd is Gerard blij met elke prijs die krijgt. "Mijn dag kan niet meer stuk", aldus de enthousiaste zanger. GordelroosGerard heeft een zware tijd achter de rug waarin hij plotseling afscheid moest nemen van een goede vriend en toen hij onlangs terug kwam van Curaçao bleek hij gordelroos te hebben. Aan Shownieuws vertelt de zanger hoe het nu met hem gaat. Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder Bekijk ook Janke Dekker, vrouw Tom Egbers maakt theatervoorstelling over roerige tijd (Shownieuws) Bekijk deze video » Gerard Joling: 'Zo gaat het met de gordelroos nu' (Shownieuws) Bekijk deze video » Drama voor Frans Bauer: bananenbrood mislukt, 'Viel helemaal uit elkaar' Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's