Gerard Joling openhartig: 'Dit hakte er flink in dit jaar' (RTL Boulevard)

Gerard Joling openhartig: 'Dit hakte er flink in dit jaar' (RTL Boulevard)

Woensdag 27 december 2023 om 09:59

Gerard Joling is een enorme kerstfan, ondanks dat het feest voor de sympathieke zanger wat beladen is sinds het overlijden van zijn moeder Jannie. 'En een van mijn beste vrienden, Bert, is ook overleden in juni en dat hakt er ook zo erg in', vertelt hij aan RTL Boulevard.

'Af en toe date'
'Dat hele doodgaan en mensen die sterven... dat vind ik zoiets aparts nog steeds', vervolgt hij. Is er dan misschien iemand, een leuke kerstengel, die hem gezelschap houdt tijdens die lastige momenten? 'Ik heb af en toe een leuke date met een hele aardige man maar dat houd ik nog even geheim.'

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder

Gerard Joling openhartig: 'Dit hakte er flink in dit jaar' (<em>RTL Boulevard</em>) Gerard Joling is een enorme kerstfan, ondanks dat het feest voor de sympathieke zanger wat beladen is sinds het overlijden van zijn moeder Jannie. 'En een van mijn beste vrienden, Bert, is ook overleden in juni en dat hakt er ook zo erg in', vertelt hij aan RTL Boulevard. 'Af en toe date''Dat hele doodgaan en mensen die sterven... dat vind ik zoiets aparts nog steeds', vervolgt hij. Is er dan misschien iemand, een leuke kerstengel, die hem gezelschap houdt tijdens die lastige momenten? 'Ik heb af en toe een leuke date met een hele aardige man maar dat houd ik nog even geheim.' Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder Bekijk ook Benjamin (Winter Vol Liefde) overvalt dates met pittig besluit: 'Eruit' Bekijk deze video » Hoogwater Deventer: 'Zandzakken kunnen overspoeling kademuur niet voorkomen' (RTL Nieuws) Bekijk deze video » Sophie bijt van zich af in Lang Leve de Liefde: 'Ik wil ook autorijden' Bekijk deze video »
TV :
Gerard Joling openhartig: 'Dit hakte er flink in dit jaar' (RTL Boulevard)

Actuele video's

Meer actuele video's