Ongemak in Lang Leve De Liefde: Andrew vergeet naam van date (video)

Ongemak in Lang Leve De Liefde: Andrew vergeet naam van date (video)

Woensdag 24 januari om 20:50

Ongemak in <em>Lang Leve De Liefde</em>: Andrew vergeet naam van date (video) De date van Andrew en Manon gaat van start in het Lang Leve De Liefde-huis en het energielevel is gelijk lekker hoog tussen de twee. Tot het moment komt dat Andrew de naam van zijn date wil zeggen en hij ineens niet meer weet. Hij vraagt netjes aan Manon hoe ze heet alleen zij weet gelijk lekker direct uit de hoek te komen... Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hierboven. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: worden de K3-dansjes en prijsvragen te veel voor Arjan? Bekijk deze video » Manon in Lang Leve de Liefde tegen Andrew: "Je kan ook eigenlijk weinig" Bekijk deze video » Lisa in Lang Leve de Liefde: 'Weet niet of er fysieke aantrekkingskracht is' Bekijk deze video »
TV :

De date van Andrew en Manon gaat van start in het Lang Leve De Liefde-huis en het energielevel is gelijk lekker hoog tussen de twee. Tot het moment komt dat Andrew de naam van zijn date wil zeggen en hij ineens niet meer weet. Hij vraagt netjes aan Manon hoe ze heet alleen zij weet gelijk lekker direct uit de hoek te komen...

Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hierboven.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's