RTL Boulevard: 'Nabil B. besprak criminele wraakacties vanuit gevangenis' (video)

RTL Boulevard: 'Nabil B. besprak criminele wraakacties vanuit gevangenis' (video)

Woensdag 24 januari om 21:24

<em>RTL Boulevard</em>: 'Nabil B. besprak criminele wraakacties vanuit gevangenis' (video) Nabil B. zou kort voor zijn kroongetuigendeal vanuit de gevangenis criminele wraakacties hebben besproken met Marengo-hoofdverdachte Saïd Razzouki, die toen nog op vrije voeten was. Onno de Jong, de advocaat van Nabil B., laat namens zijn cliënt weten dat Nabil niet doorging met crimineel handelen, maar juist zijn mede-kompanen wilde doen geloven dat hij dit wel deed, omdat anders zijn naasten gevaar zouden lopen. Het hele verhaal hoorde je vanavond in RTL Boulevard en in bovenstaande video. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
RTL Boulevard: 'Nabil B. besprak criminele wraakacties vanuit gevangenis' (video)

Nabil B. zou kort voor zijn kroongetuigendeal vanuit de gevangenis criminele wraakacties hebben besproken met Marengo-hoofdverdachte Saïd Razzouki, die toen nog op vrije voeten was. Onno de Jong, de advocaat van Nabil B., laat namens zijn cliënt weten dat Nabil niet doorging met crimineel handelen, maar juist zijn mede-kompanen wilde doen geloven dat hij dit wel deed, omdat anders zijn naasten gevaar zouden lopen. Het hele verhaal hoorde je vanavond in RTL Boulevard en in bovenstaande video.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's