Wie is de Mol: spreekt Fons de waarheid aan de telefoon? "Deugt geen donder van"

Wie is de Mol: spreekt Fons de waarheid aan de telefoon? "Deugt geen donder van"

Thursday 25 January om 15:22

De vierde aflevering van Wie is de Mol? belooft weer vol liegende kandidaten (of misschien wel Mollen?) te zitten, beloven de eerste beelden van de nieuwe aflevering ons. Ook heeft Rik voor een nieuw spel heldere breinen nodig, wat de radertjes direct doet draaien: wat gaat dat betekenen?

Bekijk de eerste beelden van de vierde aflevering van Wie is de Mol? hieronder.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wie is de Mol</em>: spreekt Fons de waarheid aan de telefoon? &quot;Deugt geen donder van&quot; De vierde aflevering van Wie is de Mol? belooft weer vol liegende kandidaten (of misschien wel Mollen?) te zitten, beloven de eerste beelden van de nieuwe aflevering ons. Ook heeft Rik voor een nieuw spel heldere breinen nodig, wat de radertjes direct doet draaien: wat gaat dat betekenen? Bekijk de eerste beelden van de vierde aflevering van Wie is de Mol? hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Eerste beelden Wie is de mol? aflevering 3: 'Ik vond hem erg opvallend' Bekijk deze video » Wie is de mol?: Kees van der Spek wordt beroofd door twee medekandidaten Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's