Wie is de mol?: Kees van der Spek wordt beroofd door twee medekandidaten

Wie is de mol?: Kees van der Spek wordt beroofd door twee medekandidaten

<em>Wie is de mol?</em>: Kees van der Spek wordt beroofd door twee medekandidaten In Wie is de mol? moet je niet alleen tijdens de spellen scherp zijn. Dit leert Kees van der Spek op een pijnlijke manier, zo is te zien in onderstaande video… 'Gemeen spel'Kees, die bekend is van het programma Kees van der Spek: oplichters aangepakt, let namelijk even niet goed op als ze in Mexico rondlopen. Zijn medespelers Sor en Fons grijpen gelijk hun kans en jatten zijn portemonnee en paspoort. Onder deze Instagram-video reageert Fons dat het geld van Kees naar een goed doel is gegaan: Mexicaanse biertjes voor hem en Sor. “Dit spel blijft gewoon heel gemeen”, aldus Sor. Bekijk de beelden van Wie is de mol? hieronder. Wie is de mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de mol? terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) Eerste beelden nieuwe aflevering Wie is de mol?: de Molympische Spelen Bekijk deze video » Eerste beelden Wie is de mol? aflevering 3: 'Ik vond hem erg opvallend' Bekijk deze video » Vanavond in Wie is de Mol?: een chaotische dwaaltocht en Lucha libre Bekijk deze video »
Monday 22 January om 16:20

In Wie is de mol? moet je niet alleen tijdens de spellen scherp zijn. Dit leert Kees van der Spek op een pijnlijke manier, zo is te zien in onderstaande video…

'Gemeen spel'
Kees, die bekend is van het programma Kees van der Spek: oplichters aangepakt, let namelijk even niet goed op als ze in Mexico rondlopen. Zijn medespelers Sor en Fons grijpen gelijk hun kans en jatten zijn portemonnee en paspoort. Onder deze Instagram-video reageert Fons dat het geld van Kees naar een goed doel is gegaan: Mexicaanse biertjes voor hem en Sor. “Dit spel blijft gewoon heel gemeen”, aldus Sor.

Bekijk de beelden van Wie is de mol? hieronder.

Wie is de mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's