Doet-ie ’t Of Doet-ie ’t Niet: Jelka van Houten blijkt André Hazes superfan!

Doet-ie ’t Of Doet-ie ’t Niet: Jelka van Houten blijkt André Hazes superfan!

Donderdag 25 januari om 22:12

In het programma Doet-ie ’t Of Doet-ie ’t Niet laat Jelka van Houten zien dat ze een echte mega fan van André Hazes is. De presentatrice moet een klantenservice bellen waar ze zoveel mogelijk teksten van Hazes moet uitspreken. De opdracht lukt Van Houten aardig, ze kon 29 zinnen uit de nummers van Hazes in het gesprek verwerken.

Bekijk hieronder een fragment uit de derde aflevering van Doet-ie ’t Of Doet-ie ’t Niet.

Doet-ie ’t Of Doet-ie ’t Niet: <em>Jelka van Houten</em> blijkt <em>André Hazes</em> superfan! In het programma Doet-ie ’t Of Doet-ie ’t Niet laat Jelka van Houten zien dat ze een echte mega fan van André Hazes is. De presentatrice moet een klantenservice bellen waar ze zoveel mogelijk teksten van Hazes moet uitspreken. De opdracht lukt Van Houten aardig, ze kon 29 zinnen uit de nummers van Hazes in het gesprek verwerken. Bekijk hieronder een fragment uit de derde aflevering van Doet-ie ’t Of Doet-ie ’t Niet. Doet-ie 't of doet-ie 't niet is wekelijks op donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Doet-ie 't of doet-ie 't niet terugkijken via Gids.tv Bekijk ook Doet-ie 't of Doet-ie 't niet scoort maar Peter Jan Rens niet enthousiast: 'Zo klinkt een begrafenis' Bekijk deze video » Doet-ie 't of Doet-ie 't niet gemist? Bekijk de hilarische Tomaat-mop Bekijk deze video » Peter Jan Rens wil geldbedrag van RTL voor Doet-ie 't of Doet-ie 't niet Bekijk deze video »
TV :
Doet-ie ’t Of Doet-ie ’t Niet: Jelka van Houten blijkt André Hazes superfan!

Doet-ie 't of doet-ie 't niet is wekelijks op donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Doet-ie 't of doet-ie 't niet terugkijken via Gids.tv


Actuele video's

Meer actuele video's