Peter Jan Rens wil geldbedrag van RTL voor Doet-ie 't of Doet-ie 't niet

Peter Jan Rens wil geldbedrag van RTL voor Doet-ie 't of Doet-ie 't niet

Woensdag 10 januari om 13:52

Volgens Peter Jan Rens liggen de rechten van het programma Doet-ie 't of Doet-ie 't niet niet bij Talpa Studios en EndemolShine Nederland maar heeft hij ze lang geleden vastgelegd.

Geldbedrag
De bedenker en voormalig presentator Peter Jan Rens geeft nooit op! Hij is van plan te gaan rellen en heeft al een liedje geschreven. Peter Jan zou met een geldbedrag genoegen nemen om de strijd te laten rusten. Om welk bedrag dat gaat vertelt hij aan Shownieuws.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder

<em>Peter Jan Rens</em> wil geldbedrag van RTL voor <em>Doet-ie 't of Doet-ie 't niet</em> Volgens Peter Jan Rens liggen de rechten van het programma Doet-ie 't of Doet-ie 't niet niet bij Talpa Studios en EndemolShine Nederland maar heeft hij ze lang geleden vastgelegd. GeldbedragDe bedenker en voormalig presentator Peter Jan Rens geeft nooit op! Hij is van plan te gaan rellen en heeft al een liedje geschreven. Peter Jan zou met een geldbedrag genoegen nemen om de strijd te laten rusten. Om welk bedrag dat gaat vertelt hij aan Shownieuws. Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder Doet-ie 't of doet-ie 't niet is vanaf donderdag 18 januari te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering en de leukste fragmenten van Doet-ie 't of doet-ie 't niet terugkijken via Gids.tv Bekijk ook Lize Korpershoek influencer en vriendin Tim Hofman post Insta-filmpje over verdiensten in 2023 Bekijk deze video » Heftig: tv-uitzending in Ecuador verstoord door gewapende mannen, bekijk de beelden Bekijk deze video » Peter Jan Rens wist niks van terugkeer Doet Ie 'T Of Doet Ie 'T Niet?, 'hij is teleurgesteld en boos ' Bekijk deze video »
Entertainment :

Doet-ie 't of doet-ie 't niet is vanaf donderdag 18 januari te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering en de leukste fragmenten van Doet-ie 't of doet-ie 't niet terugkijken via Gids.tv


Actuele video's

Meer actuele video's